Fisa Medicala permis port arma in Iasi
Clinica ZenMed

Ia cu tine starea de bine

* Pentru Fisa Medicala pentru Permis Port Arma in Iasi nu este nevoie de programare!

FISA MEDICALA PERMIS PORT ARMA IASI

In vederea eliberarii fisei medicale port arma (certificat medical tip obtinere / prelungire permis port arma), in cadrul clinicii veti putea efectua:

– Toate consultatiile necesare specialitatilor aferente – aviz medical (Medicina Interna, ORL, Oftalmologie, Ortopedie/Chirurgie, Neurologie, Psihiatrie) in cadrul aceluiasi interval orar;

– Evaluarea psihologica – eliberandu-se Avizul psihologic obtinere / vizare permis portarma, simultan cu examinarile medicale, pacientii trecand prin rotatie la toate specialitatile medicale;

– Incheierea certificatului medical in aceeasi zi de catre doctorul coordonator, cu stampila institutiei autorizata, pacientul plecand cu fisa medicala completa.

Fisa medicala port arma are o valabilitate de 6 luni de la data efectuarii analizelor medicale port arma. Termenul la care trebuie reinoit permisul de port arma, deci reluate analizele medicale port arma este de 5 ani. In cazul prelungirii valabilitatii permisului de arma, avizul medical port arma va include urmatoarele examinari medicale: ORL, Oftalmologie, Neurologie si Psihiatrie.

Avizul medical port arma este necesara tuturor detinatorilor de arme si munitii (persoane fizice sau juridice), detinatori de arme letale (cadre militare, magistrate, demnitari, vanatori etc) sau arme neletale (arme de autoaparare), instructor poligon, tir sportiv, gestionar arme si munitii, armurier, colectionar arme etc. Analizele medicale port arma atesta calitatea solicitantului de a fi apt sa detina, sa poarte si sa foloseasca arme si munitii.

Formularele tip necesare completarii fisei medicale port arma vor fi disponibile la receptie, pacientii trebuind sa prezinte urmatoarele documente:

– Buletin / Carte de identitate

Permisul port arma – in cazul prelungirii valabilitatii permisului pentru arma.

CEL MAI MIC PRET*

Cel mai mic pret din oraș* pentru Fisa Medicala necesară obținerii/reînnoirii permisului de port arma letală/neletala din Iasi.

ELIBERARE RAPIDA

Toate consultațiile se efectueaza in aceeasi zi. Asa ca eliberearea fisei medicale pentru permisul de port arma se va face in timp cat mai scurt

AVIZ PSIHOLOGIC

Pentru completarea dosarului pentru fisa medicala necesara permisului de port arma este nevoie si de Avizul Psihologic pe care îl puteți obține în cadrul Clinicii ZenMed.

Consultatii incluse in
FISA MEDICALA PERMIS PORT ARMA

Ai nevoie de Fisa Medicala pentru Permis Port Arma in Iasi?

Clinica ZenMed te asteapta in Iasi de Luni pana Vineri.

* Pentru Fisa Medicala Permis Port Arma in Iasi nu este nevoie de programare!

*posibil